Kom je ook leuke PaasCupcakes, PaasKoekTaart of PaasKoeken maken?
Ik heb leuke en leerzame workshops voor Pasen ingepland.
Uitdagende workshops waar iedereen aan mee kan doen.

PaasCupcakes decoreren

GunillasPaasCupcakes
  • Donderdag 18 April om 15:00, inloop vanaf 14:30 voor koffie en iets lekkers, € 40,00 per persoon, Parklaan 5 te Rotterdam, gratis parkeren op terrein.

In deze workshop leer je cupcakes decoreren en hoe je een mooi resultaat bereikt door gebruik van verschillende technieken. Ik ga jullie veel technieken laten zien waarbij we gebruik maken van crimpers, stencils, mallen en dustpoeder. Ook leer je hoe je fondant kan laten crackeleren en kleine dingen kan boetseren. Daarna decoreer je je eigen cupcake vanuit je eigen fantasie en kies je zelf de mooiste kleur. Voor de PaasCupcakes gebruiken we pastelkleuren zoals roze, geel en groen. Stap voor stap decoreren we 4 verschillende cupcakes. Aan het einde van de workshop krijg je je cupcakes in een gebaksdoos mee naar huis.
We zijn ongeveer 2,5 uur bezig. Afhankelijk van de groep en je eigen kunnen.

PaasKoeken decoreren met Royal icing

GunillasPaasKoeken
  • Woensdag 17 April 15:00, inloop vanaf 14:30 en om 19:30 met inloop van 19:00 voor koffie en iets lekkers, € 45, Parklaan 5 te Rotterdam, gratis parkeren op terrein.
  • Woensdag 17 April 19:30, inloop van 19:00 voor koffie en iets lekkers, € 45, Parklaan 5 te Rotterdam, gratis parkeren op terrein.
    dam, gratis parkeren op terrein.

We beginnen de workshop met een korte uitleg over het bakken van de koekjes en het maken van Royal Icing. Daarna gaan we aan de slag om zelf de Royal Icing in de juiste dikte te maken. Vervolgens leren we hoe je de spuitzak op een handige manier kunt vullen. Na deze uitleg gaan we aan de slag om zelf de koeken te decoreren. Er worden verschillende technieken getoond en uitgelegd. Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een doos vol koeken in Paasthema (ong. 8 stuks) en natuurlijk een recept voor koekjes en Royal Icing.
We zijn ongeveer 3 uur bezig. Afhankelijk van de groep en je eigen kunnen.

PaasKoekTaart decoreren met een vorm naar keuze.

  • Zaterdag 20 April om 11:00, inloop vanaf 10:30 voor koffie en iets lekkers, € 45,00, Parklaan 5 te Rotterdam, gratis parkeren op terrein.
  • Zaterdag 20 April om 15:00, inloop vanaf 14:30 voor koffie en iets lekkers, € 45,00, Parklaan 5 te Rotterdam, gratis parkeren op terrein🚗.

Hou je van het bakken en decoreren van taarten? Dan heb je de koek taart waarschijnlijk wel gezien op de social media.  Heb je zin om dit ook te leren? Dit kan in Gunillas Cake Class!
Tijdens deze workshop gebruiken we een grote uitsteek vorm uit GunillasCookieCutters collectie naar keuze. Terwijl de koeken in de oven zitten, gaan we aan de slag met het maken van paas decoraties en rozen van marsepein. Zodra de koek is afgebakken en afgekoeld, leer je deze te vullen en op te spuiten.  Je leert je paaskoek taart te versieren met chocolade eieren, de zelf gemaakte paas decoraties en de marsepein bloemen.

Na afloop neem je jouw paaskoek taart in een doos mee naar huis.
We zijn ongeveer 2.5 tot 3 uur bezig. Afhankelijk van de groep en je eigen kunnen.

Inschrijven kan je hier….

Inschrijven Workshops