Feestdagenmenu Natuurlijk
Pijnacker-Nootdorp

Trots dat ik samen met andere een bijdrage aan een feestdagenmenu heb mogen leveren  aan het Magazine Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp.

In samenwerking met Chef Tom Beckers van Restaurant Calva, Sonja Janssen van Kleur & Smaak en Gunilla van GunillasCakePlace is dit feestdagenmenu samengesteld.

Aan dit menu heb ik 3 desserts in verschillende smaken bijgedragen, zo is er voor elk wat wils.  Zie hieronder voor een overzicht van mijn desserts.

Alle recepten van dit feestdagenmenu kan je vinden op natuurlijkpn.nl/feestdagenmenu/

Geniet ervan!

Sneeuwboldessert

Prachtig dessert dat doet denken aan de klassieke sneeuwbol. Met laagjes kruidencake, preiselberen crème, peperkoekkruimels en voor het sneeuweffect een laagje witte crème, in deze variant gedecoreerd met een schattig huisje van peperkoek. Maar een andere eetbare kerstdecoratie kan natuurlijk ook.

Tiramisu Feesttaart

Deze gestapelde tiramisutaart bestaat uit meerdere onderdelen zoals een biscuitbodem met koffielikeur en luchtige marsala-mascarponecréme. Een heerlijke taart met een chocoladestrik, want het is natuurlijk een feestmaand.
De taart is het lekkerste wanneer hij even heeft gestaan, op die manier vermengen de smaken zich goed.

De appel van oranje surprise

Sinaasappelbavarois met een interieur van saffraan panna cotta op een salty brownie bodem in sneeuwvlokvorm, gedecoreerd met sinaasappelgelei, gekonfijte sinaasappelschijfjes en sinasappelschuim. Voor wat extra smaak kan grand marnier toegevoegd worden in de bavarois en gelei.  

Op de hoogte bijven van mijn blogs en andere taartweetjes? Schrijf je hier in:

Gunilla is gediplomeerd patissier en heeft een PME-professional diploma in cake decorating. 

Taartwinkel

In de TaartWinkel van GunillasCakePlace kan je kiezen uit een assortiment van verschillende taarten, gebak en andere lekkernijen

Voor bruidstaarten kan je naar bruidstaarten.gunillascakeplace.nl gaan.  

Marsepeinrozen
Lekkere TAARTEN

“Ik werk graag met een interieur van verschillende lagen, waarbij de combinatie van biscuitdeeg en vulling elkaar versterken tot een heerlijk geheel. Hierin kunnen verschillende smaken verwerkt worden.”