We hebben een aantal leuke fantasiebloemen workshops die je kunt volgen. Dit zijn uitdagende workshops waar iedereen aan mee kan doen.

Workshop Fantasy flower with water color technique using wafer paper
The workshop can also be given in English or Swedish, just let me know if you are interested before the fair begins for a special time reservation.

Workshop Fantasiebloemen maken van ouwel (eetbaar papier) gekleurd met aquarel techniek.

Ik geef deze workshops op aanvraag, voor € 15,00 per persoon, minimaal 6 personen.

Fantasiebloemen van ouwel

Met tips en tricks van Gunilla creëer je in deze workshop een fantasiebloem van eetbaar papier. Door de aquareltechniek met eetbaar verf krijgen de bloembladeren niet alleen een mooie kleur, maar ook een verrassende vorm tijdens het drogen. Het is een workshop voor alle niveaus en leeftijden. Kinderen jonger dan 9 jaar mogen samen met een volwassene meedoen. Voor een mooie presentatie wordt de bloem op een stokje gezet, maar natuurlijk kan die ook zonder stokje mee naar huis genomen worden.

  • Workshop 1 (WS1): Een grote bloem met 2 lagen bloembladeren, een mooi hart en bladeren.
  • Workshop 2 (WS2): Twee middelgrote bloemen met 1 laag bloembladeren, mooie harten en bladeren.
  • Workshop 3 (WS3): Drie kleinere bloemen; hier gaan we naast het kleuren van de kleinere bloemen iets meer tijd besteden om de harten van de bloemen mooi te decoreren met meerdere laagjes papier en parels.
  • Duur: 1 uur +/- 15 min (iedereen werkt in zijn eigen tempo)
  • Prijs: €15,00 per persoon per workshop
  • Aanmelden kan via:  Inschrijven workshop

Deze eetbare bloem staat natuurlijk schitterend als decoratie op een taart of cupcake. Ook levert het een fraai resultaat om de eetbare bloemen in een vaas neer te zetten!

Inschrijven kun je hier…

Inschrijven workshop